Dam Tvaan
18.01.2021

Lohkojako Naisten Kakkosessa 2021

Tulevan kauden lokhkojako Naisten Kakkosessa on julkaistu. Joukkueet on jaettu kolmeen lohkoon, A, B ja C. VIFK pelaa lohkossa A joka koostuu joukkueista länsipuolelta. Viime vuona oltiin pohjoisessa lohkossa. Tänä vuonna ei ole tiedossa pelimatkoja pohjoiseen.

 

Ainoastaan Kanu Kauhavalta on tuttu viime kaudelta. Kanu säilytti edellisellä kaudella sarjapaikkansa viimeisillä ottelukierroksilla. Muut paikallisvastustajat tämän vuoden Naisten Kakkosessa ovat FC Sport-j, joka tippui viime kaudella Naisten Ykkösestä, SeMi Seinäjoelta ja Närpiön Kraft. Semi nousi Naisten Kakkoseen täksi vuodeksi ja Kraftilla oli erinomainen kausi läntisessä lohkossa viime vuonna olemalla hienosti viidensiä.
Innolla odotamme uusia paikallisvastustajia ja toivomme että otteluihin tulee runsaasti yleisöä. Erityisesti otteluihin FC Sport-j ja Närpiön Kraftia vastaan. Nämä ovat otteluita mitä ei tahdota hävitä.

 

Pitkän matkan vastustajista löytyy kaksi joukkuetta Tampereelta. Sieltä tulee vastaan TKT ja TPV. TKT oli viime vuonna länsilohkon seitsemäs ja TPV kakkonen. TPV hävisi lohkovoiton maalierolla.

 

Muut pitkän matkan joukkueet löytyvät Turun seudulta. Sinnepäin on näillä näkymin tulossa neljä pelireissua. Siellä on vastassa TPS/2, KaaPo Kaarinasta, Liedon Pallo ja meidän rakasi sisarseura ÅIFK. TPS/2 sjoittui viime vuonna kolmanneksi, KaaPo kuudenneksi ja ÅIFK kahdeksanneksi läntisessä lohkossa. Liedon Pallo nousi täksi kaudeksi Naisten Kakkoseen.

 

Meillä on edessämme kiinnostava kausi monella kovalla ottelulla. Nähdään peleissä.