F16-17

VÄLKOMMEN MED I LAGET FÖR FLICKOR 2016-17-FÖDDA!

 

Ny spelare

 

OM DITT BARN VILL PRÖVA PÅ FOTBOLL, ANMÄLER MAN SITT BARN TILL LAGET VIA VIFK:S WEBBSIDA UNDER LÄNKEN ”NY SPELARE” ELLER GENOM ATT KONTAKTA LAGLEDNINGEN.

 

Träningar och utrustning

Under vinterhalvåret tränar vi i Vikinga torsdagar kl 17.30-19.00.
Vi tränar även i Fennia Arenan varannan söndag kl 17-18.30.
På sommaren tränar vi vid MTV 3 kl. 18-19.30.

 

Lagledningen


Tränare för laget är Åsa Löf, Marko Uusitalo, Matti Nisula, Janne Dahlsten, Jonas Pitkäkangas och Ville Jantunen Kassör är Matti Nisula och lagledare Tony Närvä.

OBS! Är du intresserad att vid behov ställa upp som hjälptränare på träningarna? Hör av dig till Tony, vi är tacksamma om vi får några namn att kontakta om vi behöver hjälp nu under våren och sommaren.
Lagledare är Tony Närvä tel. 040 1284468 eller tnarva@gmail.com

 

Whatsapp/MyClub


Anmälningen till träningar och matcher sker via Myclub. Lagledningen önskar att alla senast två dagar före träning/match/annat evenemang anmäler JA eller NEJ så att tränarna har lättare att planera och förbereda.
Alla fakturor sköts via Myclub och hittas finns under egen flik ”Fakturor”. Observera att varje faktura har eget referensnummer som skall användas vid betalning. Var noga med mottagarens kontonummer i fakturorna – laget, juniorsektionen och moderföreningen har skilda kontonummer.
Laget har även en egen Whatsapp-grupp. Allmänna anmälningsärenden sänds ut via denna kanal och delvis även via Myclub. Sista minuten ändringar och anmälningar sker via Whatsapp,

Turneringar och matcher


Vi planerar att delta i Minicupen som spelas i juni-augusti samt Wasa fotbollcup 7-9.7.2023. Dessutom kommer vi att delta i flera träningsmatcher och –turneringar.

 

Avgifter


F16-17 har under året tre olika avgifter:
Lagavgift – som går direkt till det egna laget Verksamhetsavgift – som betalas till VIFK:s juniorsektion VIFK medlemsavgift – som betalas till moderföreningen
- Lagavgiften för 2023 är 60 euro. Avgiften täcker flickornas licens och försäkring, turneringar och matchkostnader, eventuella planhyror, tryckkostnader på kläder, införskaffning av utrustning till laget samt bankavgifter. Lagavgiften kommer att faktureras via Myclub i februari.
- Verksamhetsavgiften till juniorsektionen är 130-250 euro (det slutliga beloppet ännu oklart)
och den faktureras via Myclub. Avgiften kan vid behov delas upp i flera rater. - VIFK:s medlemsavgift är 30 euro/spelare och den faktureras via Myclub.
Har ni frågor gällande föreningens verksamhetsavgift eller medlemsavgiften, kontakta Krister Grönholm på Juniorsektorn. Tel. 044 0331624 / krister.gronholm@vifk.fi.

 

Klädbeställning


Vi kommer att göra en klädbeställning under våren. Lagledaren sänder ut mera info om
detta. Alla betalar sina kläder själva (alla får en träningströja gratis). Obligatoriska kläder för
de som spelar matcher är kortärmad spelskjorta, shorts och blåa strumpor. Kläderna finns i storlek 116, 128, 140, 152, 164, 176. Kläderna finns att prova på Intersport.

 

Välkommen med du också!

 

Lagledare
Tony Närvä
Tränare
Åsa Löf
Tränare
Jonas Pitkäkangas
Tränare
Marko Uusitalo