F15

F15 2
Välkommen med i laget för flickor 2015-17-födda! Om ditt barn vill pröva på fotboll, anmäler man sitt barn till laget via VIFK:s webbsida under länken ”Ny spelare” eller genom att kontakta lagledningen.

 

Träningar och utrustning

På sommaren tränar vi vid MTV 2 & 3 kl. 17-18.15. 

 

Lagledningen

Tränare för laget är Åsa Löf, Sebastian Strandvall, Marko Uusitalo och Matti Nisula. Kassör är Matti Nisula och lagledare Andreas Blundin.

 

OBS! Är du intresserad att vid behov ställa upp som hjälptränare på träningarna? Hör av dig till Andreas, vi är tacksamma om vi får några namn att kontakta om vi behöver hjälp nu under våren och sommaren.

Lagledare är Andreas Blundin tel.  040 5693178 eller andreas.blundin@electroluxprofessional.com 

 

Whatsapp/MyClub
Anmälningen till träningar och matcher sker via Myclub. Lagledningen önskar att alla senast dagen före träning/match/annat evenemang anmäler JA eller NEJ så att tränarna har lättare att planera och förbereda.
Alla fakturor sköts via Myclub och hittas finns under egen flik ”Fakturor”. Observera att varje faktura har eget referensnummer som skall användas vid betalning. Var noga med mottagarens kontonummer i fakturorna – laget, juniorsektionen och moderföreningen har skilda kontonummer.
Laget har även en egen Whatsapp-grupp. Allmänna anmälningsärenden sänds ut via denna kanal och delvis även via Myclub. Sista minuten ändringar och anmälningar sker via Whatsapp, men lagledningen svarar inte på dessa anmälningar för att undvika att flödet överhopas av meddelanden.

 

Turneringar och matcher
Vi planerar att delta i Minicupen som spelas i juni-augusti samt Wasa fotbollcup 8-10.7.2022. Dessutom kommer vi att delta i flera träningsmatcher och –turneringar.

 

Avgifter
F15-17 har under året tre olika avgifter:
Lagavgift – som går direkt till det egna laget Verksamhetsavgift – som betalas till VIFK:s juniorsektion VIFK medlemsavgift – som betalas till moderföreningen
- Lagavgiften för 2022 är 50 euro. Avgiften täcker flickornas licens och försäkring, turneringar och matchkostnader, eventuella planhyror, tryckkostnader på kläder, införskaffning av utrustning till laget samt bankavgifter. Lagavgiften kommer att faktureras via Myclub i februari.
- Verksamhetsavgiften till juniorsektionen är 95-110 euro (det slutliga beloppet ännu oklart)
och den faktureras via Myclub. Avgiften kan vid behov delas upp i flera rater. - VIFK:s medlemsavgift är 30 euro/spelare och den faktureras via Myclub.
Har ni frågor gällande föreningens verksamhetsavgift eller medlemsavgiften, kontakta Krister Grönholm på Juniorsektorn. Tel. 044 0331624 / krister.gronholm@vifk.fi.

 

Klädbeställning
Vi kommer att göra en klädbeställning under våren. Andreas sänder ut mera info om
detta. Alla betalar sina kläder själva (alla får en träningströja gratis). Obligatoriska kläder för
de som spelar matcher är kortärmad spelskjorta, shorts och blåa strumpor. Kläderna finns i storlek 116, 128, 140, 152, 164, 176. Kläderna finns att prova på Intersport.

 

 Välkommen med du också!

 

 

Lagledare