T15

F15 16

Tervetuloa mukaan T15-joukkueeseen!

 

Voit ilmoittautua mukaan joukkueeseen VIFK:n etusivulta löytyvän Ny spelare -linkin kautta tai ilmoittaudu joukkueenjohdolle, kun haluat tulla kokeilemaan, miltä jalkapallo harrastuksena tuntuu.

 

Joukkueenjohto
Valmentajina toimivat Åsa Löf, Sebastian Strandvall, Marko Uusitalo ja Matti Nisula. Rahastonhoitajana toimii Matti Nisula ja joukkueenjohtajana Andreas Blundin.
HUOM! Voisitko tarvittaessa avustaa treeneissä? Ole siinä tapauksessa yhteydessä Andreakseen. Olemme kiitollisia, jos saamme pari nimeä, keneen voimme olla yhteydessä apukäsiä tarvittaessa kevään ja kesän aikana.

 

Joukkueenjohtajana toimii Andreas Blundin puh. 040 5693178 tai andreas.blundin@electroluxprofessional.com.

 

Harjoitukset

Kesällä harjoitukset pidetään MTV-kentällä 2 & 3 torstaisin klo 17-18.15. 

 

Whatsapp/Myclub
Ilmoittautuminen treeneihin ja otteluihin tapahtuu Myclubissa. Joukkueenjohto toivoo, että jokainen käy viimeistään vuorokautta aikaisemmin merkitsemässä Myclubiin KYLLÄ tai EI, onko tulossa treeneihin. Tämä helpottaa valmentajien suunnittelua ja valmistautumista.
Kaikki laskut tulevat Myclubin kautta. Laskut löytyvät välilehdestä ”Laskutus”. Huomioikaa, että jokaisessa laskussa on laskukohtainen viitenumero, jota tulee käyttää maksaessa. Olkaa tarkkoja maksun saajan tilinumeron kanssa - joukkueella, juniorijaostolla ja emoseuralla on kaikilla omat tilinumerot.
Joukkueella on myös oma Whatsapp-ryhmä. Yleiset ilmoitukset tulevat tämän kanavan kautta, osittain myös Myclubiin. Viime hetken muutokset ja poisjäännit ilmoitetaan tänne, mutta valmentajat eivät kuittaa viestejä liian pitkien viestiketjujen välttämiseksi.

 

Turnaukset ja ottelut
Osallistumme tänä vuonna kesä-elokuussa pelattavaan Minicupeniin sekä 8-10.7 pelattavaan Wasa Football -cupiin. Osallistumme myös moneen harjoitusotteluun ja -turnaukseen.

 

Maksut
T15 joukkueella on kolme maksua kauden aikana:
Joukkuemaksu – joka menee suoraan omalle joukkueelle Toimintamaksu – joka maksetaan VIFK:n juniorijaostolle VIFK:n jäsenmaksu – joka maksetaan emoseuralle
- Joukkuemaksu 2022 on 50 euroa. Maksu kattaa tyttöjen lisenssit ja vakuutukset, turnaukset ja ottelukustannukset, mahdolliset kenttävuokrat, vaatteiden painatukset, tarpeellisen välineistön hankinta sekä pankkimaksut. Joukkuemaksu laskutetaan helmikuussa Myclubin kautta.
- Juniorijaostolle maksettava toimintamaksu on 95-110 euroa (tarkka summa ei vielä
tiedossa) ja se laskutetaan Myclubin kautta. Maksu voidaan jakaa useaan maksuerään. - VIFK:n jäsenmaksu on 30 euroa/pelaaja ja laskutetaan Myclubin kautta.
Jos teillä on kysyttävää toiminta- tai jäsenmaksuista, ottakaa yhteyttä juniorijaoston Krister Grönholmiin. Puh. 044 0331624 / krister.gronholm@vifk.fi.

 

Vaatetilaus
Teemme yhteisen vaatetilauksen kevään aikana, Andreas lähettää lisää infoa myöhemmin.
Jokainen maksaa vaatteensa itse (kaikki saavat ilmaiseksi treenipaidan). Pakolliset vaatteet peleihin osallistuville ovat lyhythihainen pelipaita, shortsit ja siniset sukat. Saatavilla olevat koot: 116, 128, 140, 152, 164, 176. Voitte käydä sovittamassa vaatteita Intersportissa.

 

Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaamme! 

 

Lagledare