• Nyheter

Nyheter

15.9.2018 Mäktig fajt av Vasa IFK
[[widgetID=32833]]Vasa IFK hade minst sagt oddsen emot sig inför mötet med PK-35. VIFK har drabbats av en förkylningsvåg och saknade en halv startelva, men gick in och fajtades föredömligt mot gästerna som låg andra i tabellen inför lördagens matcher.

Läs mera
1.9.2018 Hoppet lever för Vasa IFK
[[widgetID=31345]]Vasa IFK gjorde en riktigt bra första halvlek i lördagens match. Försvaret agerade resolut och hemmaspelarna stod upp bra i det fysiska spelet på mittfältet och vågade spela ut framåt. Både Casper Källberg och Ian Garrett hann gå omkull i straffområdet innan VIFK rullade upp ett fint anfall i 33:e minuten.

Läs mera
1.9.2018 Två straffmål när Vasa IFK kryssade
[[widgetID=31333]]Vasa IFK var det bättre laget i första halvlek och ledde välförtjänt i paus. 1–0-målet kom på straff genom Jonas Pitkäkangas i 33:e minuten. Straffen kom rätt billigt då Casper Källberg gick omkull i duell med gästernas målvakt Tuomas Karjanlahti.

Läs mera
31.8.2018 Vasa IFK och Kraft ligger illa till – degradering "ingen katastrof"
Förra fredagen utkämpade Vasa IFK en hård försvarsstrid borta mot serieledande GBK. På tilläggstid fick Casper Källberg chansen att kvittera på straff, men GBK:s målvakt Olli Nylund lät sig inte överlistas. Förlusten med 1–0 innebar att VIFK fortsätter ligga riktigt risigt till i botten av tabellen.

Läs mera
19.8.2018 En poäng för VIFK trots övertag och mycket slit
-En helt okej insats från mig, bortsett från att jag kunde ha gjort ett mål till. Det räcker inte med oavgjorda resultat nu utan vi måste börja vinna. Det skulle ha varit så viktigt med en seger, men tyvärr blev det bara en poäng, säger Casper Källberg efter söndagens division...

Läs mera
Lagledare
Klas Blom
Klas Blom
Huvudtränare
Max Peltonen
Max Peltonen
Materialförvaltare
Juha Gronholm
Juha Grönholm
Fystränare
Pia Reini
Pia Reini
Fystränare
Robert Bergulla
Robert Bergkulla
Tränare
Magnus Nordman
Magnus Nordman
Mental coach
Lasse Norrgard
Lasse Norrgård
Massör
Herman
Herman Fogelberg
Målvaktstränare
Timo Tiensuu