Huvudsponsor
  • Nyheter

Nyheter P02

22.4.2017 Andra raka för VIFK
Det såg länge ut som om matchen skulle gå mållös till paus. Men då klippte Fanny Forss till. I den 43:e minuten förde hon upp VIFK i ledning. Målet blev matchens enda och VIFK tog sin andra raka seger i division 1.

Läs mera
15.4.2017 Premiärseger för VIFK
Tränaren Kris Huckstepp ställde upp som han lovat; en fembackslinje med aktiva ytterbackar stöddes upp av två defensiva mittfältare. Stundtals var det endast anfallaren Siiri Koivula som inte låg under bollen då HPS höll i spelredskapet. – Vi spelade som vi kommit överens och jag tyckte alla gjorde bra ifrån sig.

Läs mera
2.4.2017 Övertygande seger för VIFK
Vasa IFK dominerade matchen och det var få gånger som JBK ens kunde bygga upp ett ordentligt anfall innan VIFK igen tog hand om bollen. – Vi var mycket bättre i dag och borde ha vunnit med mycket mera.

Läs mera
1.4.2017 VIFK:s unga damer dominerade
– Våra spelare var oerfarna, men spelade fantastiskt. Vi dominerade matchen och kunde ha vunnit med 5–0 eller 6–0, säger VIFK:s tränare Kris Huckstepp.Matchen slutade 2-1 (1-0) till Vasa IFK:s fördel.Siiri Koivula, skyttedrottning i B-flickornas FM-kvalserie, gjorde mål för VIFK i första halvleken.
Läs mera
Lagledare
Lars Rosenblad
Tränare
Jan Björmans
Hemsidesansvarig
Målvaktstränare
Mika Räsänen
Kassör
Olli Honkamaa
Lagets kontonummer: VIFK P02, Aktia FI67 4055 0012 3167 96
DÅ, SOM NU, FÖR ALLTID VIFK